lördag 25 juni 2011

Midsommarafton!

Igår var det midsommarafton. Det firade vi med att gå ut och plocka blommor och björkkvistar, vi hann bara plocka lite för sen kom åskväder med knallar, blixtrar och regn. Som tur var hann vi med en tur på lekplatsen innan.

När vi kom hem satte vi blommorna i vatten och gjorde kransar. Bastian hade sett att de hade kransar i håret på nyhetsmorgon och förstog direkt att han skulle ha den på huvudet. Värre var det med Matteo. Han tog av sin hela tiden.

Pappa kom hem på lunchen och då var Matteo framme direkt och klättrade på pappas ben. Han är mer känd som "pappas stalker" här hemma. Bastian visar gärna upp sin krans. Sopgubbarna som brukar vinka till Bastian, skrattade hjärtligt när de såg honom stå och vinka till dem på balkongen i sin fina krans.

Det blev såklart den sedvanliga jordgubbspajen, dock med frysta jordgubbar då de kostar 52 kr för en halvliter här. Fick bara bli en halvliter som barnen fick.

Här sitter de och äter jordgubbar med vispgrädde med god aptit.



Lite middag till barnen, köttbullar, nypotatis, ägg och gräddfil.Bus på balkongen i väntan på att pappa ska komma hem från jobbet. Kärlek innan läggdags.



Lite ägg, sill, öl och snaps till en trött pappa som jobbat mer än en vecka i streck. GLAD MIDSOMMAR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar