torsdag 17 september 2009

En febrig Bastian

Igår var farmor Ingrid på besök. Det var en trevlig liten stund men ack så kort. Dock hann Bastian mysa lite med Ingrid innan det var dags att gå till bvc och vaccineras.



På bvc fick Bastian två sprutor, en i varje lår. Det var mot difteri, stelkramp, kikhosta, polio, Hib, pneumokocker och hepatit B. Usch så synd det var om honom. Så ledsen han blev. Sen sov han i stort sett hela dagen, kvällen och natten. Vaknade bara för mat. Han sov till 9.40 idag.

Vi har varit på familjelivsträff och jag bestämde mig för att vi skulle gå dit. Det var ju rätt fint väder och Bastian måste ju få använda sin fina vita fleeceoverall, som han fått av Ingrid, innan han växer ur den. Han sov hela vägen dit. Där var han en solstråle och tyckte det var jättespännande med de andra barnen. Både Filip och Hubbe lånade hans kanin och provsmakade på den, det tyckte Bastian var roligt och spännande. Han skrattade och tittade storögt på. Molly passade på att flörta lite med Bastian och han tittade tillbaks. Ebba och Henry var inte så intresserade av Bastian, men han var inte heller nere på golvet hos dem så länge.

När vi kom hem hade vi avverkat ca en mils prommenad. Jag var trött i benen, har inte gått så långt sen innan jag blev gravid. Kommer troligen ha träningsvärk imorgon. Bastian blev lite kinkig och varm, så vi tog tempen på honom och han hade 38,6. Han fick en alvedon, lite mjölk och sen la vi honom i sängen. Efter lite lek med gosedjuren somnade han sött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar