onsdag 2 september 2009

Lite av varje

Ja ibland hinner man inte skriva på bloggen så idag blir det lite summering.

Bastian lär sig nya saker hela tiden. Just nu jobbar han på att lära sig att vända sig. Han har ännu inte riktigt lyckats själv men han har kommit upp på sidan. Det är även kul att se att han verkligen vill vända sig. Han blir så frustrerad och arg när det inte fungerar.



Han har upptäckt sina leksaker och försöker nå dem nu. Det är inte lätt att ta i dem och greppa dem går ännu inte, men man kan ta på dem lite.

Jag har hela tiden tyckt att det är lite tråkiga kläder för killar i affärerna och massor av söta och roliga kläder för tjejer. Men det är inte riktigt sant, jag har väl aldrig tittat så noga på pojkkläder. Vi var hos Jocke och Virre förra veckan och då fick vi en hel papperskasse med kläder till Bastian. Bland annat de här byxorna. Han är ju jättefin i dem.

Bastian har fått en ny outfit som jag har sytt. Fick låna mönster av Helen, så det blev en söt sparkdräkt med nallar på. Håller nu på med en i koskinnsmönster så han kan bli en liten kalv ;-) och en grön. Det var jätteroligt att sy. Fast det blir ju när Martin kommit hem från skolan som jag kan göra det.

Ja nu har Martin börjat sin termin, näst sista innan AT:n. Det är lite tråkigt för oss att sommaren redan är slut, vi hade gärna sett att han var hemma lite till. Fast vi har haft det riktigt bra, han har ju varit hemma hela sommaren och fått vara med konstant under Bastians första 11 veckor. Martin kommer hem på lunchen och skyndar sig hem efter föreläsningarna är slut för att vara med sin son... och kanske lite med sin fru med ;-)

Igår/idag beroende på om man fick bilagan i sds idag eller igår så gjorde Bastian sitt första officiella framträdande... vi blev haffade utanför biblioteket för någon vecka sedan och fick svara på några frågor om hur klimatsmarta vi är. Bastian satt i bärsjalen på mig så allt man såg av honom var hans hatt, huvudet hade han stuckit in i sjalen, men han var ändå med på bilden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar