söndag 13 september 2009

Födelsedagar!

Nu har vi firat i dagarna tre eller t o m fyra eftersom mormor också fyllt år. I torsdags var vi hos mormor och nonno på middag och firade mormors födelsedag. Skriver inte hur mycket hon fyllde, man pratar inte om damers ålder…


I fredags fyllde jag år och det firade vi med att gå ut och äta. Jag och Martin var och åt på St Markus vinkällare. Vi åt buffén, vi var så mätta att vi höll på att spricka. Hemma satt mormor och nonno barnvakt. Det hade gått jättebra, Bastian sov så gott när vi kom hem.


De fina rosorna fick jag av mannen som även bjöd på middagen på St Markus vinkällare.

Bastian började babysim i fredags, det var kul i början, men sen blev det för mycket för en jättetrött liten baby som bara skrek och skrek. Det blir nog bättre nästa vecka då man inte har en massa saker innan simmet. Farmor var på besök och då fick inte Bastian riktigt ro att äta och sova som han skulle.

Lördagen blev det ännu mer kalas. Då kom mormor och nonno igen på tårta, dessutom kom fastrarna farbror Per och kusinerna Jesper, Johannes och Caspian. Leire och Laura kom också men lämnade en förkyld Marcus hemma.

Tårtan blev jättegod!
Här fanns en bild på pappa, Bastian och den person som inte vill vara med på bloggen. Bilden är nu borttagen.


Här var en bild på mormor med lille Bastian och en person som inte ville vara med på bloggen så den bilden är nu borttagen.


Nonno och Bastian.


Faster Bettina och kusinerna Johannes, Caspian och Jesper och lille Bastian i mitten.


Leire och Laura.


Martin hade jour på kvällen och då roade jag och Bastian oss med att flytta in hans spjälsäng till vårt sovrum. Han börjar växa ur korgen så nu blir det större säng. Sen låg han och snackade lite där.



Idag kom Niklas och Barbro, Helen och Benjamin på tårta. Så det har firats ordentligt. Nu är vi trötta, Martin och Bastian tittade på cykel och kopplade av i soffan, även jag tittade lite.

1 kommentar:

  1. Tack för att vi fick komma på tårta. Den var supergod. Hoppas du får användning för saxarna. =) Kram till er alla.

    SvaraRadera